Een onvergetelijk evenement organiseert u bij Claus, Courtyard of Papa’s Beach House

Claus Park Collection bestaat uit drie evenementenlocaties in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. De combinatie van Claus, het 4* Courtyard by Marriott hotel en Papa’s Beach House vormen de perfecte locatie voor verblijf, meetings, events, trainingen en congressen. De locaties kunnen met elkaar gecombineerd worden, voor een unieke en afwisselende beleving. Ideaal voor meerdaagse bijeenkomsten. 

Claus is een bijzondere locatie, in de oude Mentzhoeve boerderij en staat garant voor een onvergetelijke indruk. Claus beschikt over verschillende (vergader)ruimtes met elk een eigen sfeer en karakter, voor de meest uiteenlopende evenementen. Ons team denkt graag mee over de mogelijkheden voor een (meerdaags) congres, vergadering, bedrijfsfeest, diner of gezellige borrel. 

Een breed aanbod aan restaurants, zalen, state-of-the-art bowling, 148 hotelkamers en gratis parkeergelegenheid maakt van Claus Park Collection de perfecte locatie voor elke gelegenheid!

Ons team denkt graag met je mee over de mogelijkheden voor een BBQ, zakelijke meeting of bedrijfsfeest, gezellige borrel op het terras of food festival met verschillende foodcorners en foodtrucks. Neem contact met ons op via 023 556 00 65 of e-mail ons.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie