Over ons barbecue pitmaster food concept
Bij dit food concept draait alles om pure, authentieke barbecue! Onze barbecue, The Red Little Smokehouse van J&R Manufacturing, is volledig houtgestookt en de grote trots van onze chef. Met appelhout creëren we die kenmerkende milde rooksmaak. Low, slow & full of flavors. Geniet van een unieke barbecue-ervaring in buffetvorm met onweerstaanbare smaken.
Barbecue pitmaster 49.5 p.p. | vanaf 40 personen
Menu
Op tafel
Brood met boter en tapenade
Barbecue Pitmaster
Angus burger
Prime Angus brisket ‘King of Barbecue’
Ibérico loinback ribs
Kippendij van de Kemperhaan
Louisiana rub
Chili con carne
Knoflookrijst
Diverse groenten
Gegrilde pompoen
Rozijnen
Salades
Creamy potato salad
Sweet & sour kidneybonensalade
Verse coleslaw
Sides
Verse frites | bourgondisch brood | diverse sauzen
Dessert
American cookies-ijs | toffeesaus
Onze foodconcepten
Bij Claus Events staat het culinaire aspect van evenementen hoog in het vaandel. Het eten wordt niet alleen geserveerd; het is een culinair avontuur! De foodconcepten worden samengesteld door de creativiteit en het vakmanschap van onze chefs. Hierbij werken wij waar mogelijk duurzaam, lokaal en seizoensgebonden. In onze foodconcepten zijn no waste en low food miles belangrijke waarden die steeds terugkomen.
De gerechten zijn niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een lust voor het oog. Uiteraard hebben wij voor al onze arrangementen een vegetarische variant en houden wij rekening met de specifieke dieetwensen van onze gasten.
Van een groot congres tot een intieme borrel en van een high-end sit-down dinner tot een verrassende food market; ons salesteam staat klaar om vol enthousiasme een passende offerte te maken voor uw evenement, met onze arrangementen als basis en genoeg ruimte voor persoonlijke wensen.
Downloads
Brochure
Boek Barbecue pitmaster
Heb je een vraag, opmerking, meer informatie of een offerte nodig? Wij staan voor je klaar!
"*" geeft vereiste velden aan