023 556 00 50

Sfeervolle ruimtes

Welk evenement u ook wilt organiseren in de buurt van Amsterdam, onze ruimtes zijn perfect voor een vergadering, bedrijfsfeest, beurs, meerdaags congres, diner of borrel. Onze zalen zijn namelijk met zorg en aandacht ingericht, waardoor geen ruimte hetzelfde is en de mogelijkheden oneindig.

Naar de tour

Vergaderen in stijl

Naast een auditorium en vergaderruimtes voor grote groepen, vindt u bij ons ook ruimtes die ingericht zijn als sociƫteit, vintage sportruimte of overdekte binnentuin. Doordat de verschillende locaties met elkaar gecombineerd kunnen worden is geen vergadering bij ons hetzelfde.

Bekijk de ruimtes

Iets te vieren

Ook als u de dag af wilt sluiten met een bedrijfsfeest of culinair diner, hebben wij meerdere geschikte sfeervolle ruimtes. Kijk eens naar The Patio in combinatie met The Farmhouse of de Papparazi bar en laat ons u inspireren!

Bekijk de ruimtes

Trouwen

Van een schitterend huwelijk tot een romantisch feest in een van onze karakteristieke zalen. Claus Events biedt oneindige mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft.

Synergie tussen authenticiteit en vernieuwing

Een unieke combinatie

  • 15 moderne ruimtes verspreid over twee locaties rondom het Haarlemmermeerse Bos.
  • Voor evenementen van 2 tot 1.000 personen.
  • Uitstekend te combineren voor (meerdaagse) evenementen met overnachting.
  • Altijd een vast aanspreekpunt voor, tijdens en na afloop.
  • Word culinair verrast door ons eigen keukenteam.

Overnachten op locatie

Wij bieden u de mogelijkheid om te overnachten in ons 4* Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel, zodat u niet ver hoeft te reizen na een bedrijfsfeest of lange dag vergaderen.

Bekijk de kamers
Drag