023 556 00 50

Claus

De bedrijven die onderdeel zijn van Claus & Courtyard by Marriott beschikken ieder over een eigen managementteam en worden aangestuurd door Claus. Claus huisvest de directie en enkele controlerende en ondersteunende afdelingen zoals HR, marketing en de financiële administratie. In totaal werken bij Claus meer dan 200 personen.

Visie | Missie

Visie

Claus streeft naar het succesvol beheren, creëren en managen van creatieve en innovatieve hospitality en leisure concepten.

Missie

Met aandacht voor de relatie met onze stakeholders en maatschappelijk verantwoord ondernemen willen we een cultuur en omgeving creëren die ervoor zorgen dat men graag met en bij Claus werkt.

Vacatures

Claus is een toonaangevend horecabedrijf. Belangrijke speerpunten van werken bij een van onze bedrijven zijn: altijd met goede kwaliteit, creatief en professioneel. Join the family!

Alle vacatures

Ons team

In ons bedrijf werken meer dan 200 personen, waarvan circa 100 op oproepbasis. Wilt u meer informatie over personen of over een van onze afdelingen, neemt u dan contact op met Youri Kiemeney (HR-manager) via youri.kiemeney@claus.nl.

Directie Claus

CEO

Rick Claus

Sales Claus

Senior Accountmanager Events

Martine de Bruin

Accountmanager Events

Lisa Kuijer

Accountmanager Events

Sjors Roeleveld

Claus

Commercieel manager

Jelrick Claus

Operationeel manager

Robin Harting

Event manager

Simone Lijdens

Hoofd technische dienst

Fred Blonk

Courtyard by Marriott Amsterdam Airport

General manager

Martijn Beekhuis

Banquet sales & reservations coördinator

Lindsay Freijer

Operations Manager

Charith Perera

Hoofd technische dienst

Sebastiaan Muller

Drag