023 556 00 50

Claus Group

Claus Group bestaat uit de locatie Claus met Claus Events, Claus Bowling, BARRACA Rodizio Grill & Bar en het 4-sterrenhotel Courtyard by Marriott Amsterdam Airport. Claus en Courtyard by Marriott Amsterdam Airport beschikken ieder over een eigen managementteam en worden aangestuurd door Claus Group. Claus Group huisvest de directie en de controlerende en ondersteunende afdelingen zoals HR, marketing en de financiële administratie. In totaal werken bij Claus Group meer dan 200 personen.

Visie | Missie

Visie

Claus Group streeft naar het succesvol beheren, creëren en managen van creatieve en innovatieve hospitality en leisure concepten.

Missie

Met aandacht voor de relatie met onze stakeholders en maatschappelijk verantwoord ondernemen willen we een cultuur en omgeving creëren die ervoor zorgen dat men graag met en bij Claus Group werkt.

Vacatures

Claus Group is een toonaangevend horecabedrijf. Belangrijke speerpunten van werken bij een van onze bedrijven zijn: altijd met goede kwaliteit, creatief en professioneel. Join the family!

Alle vacatures

Ons team

In ons bedrijf werken meer dan 200 personen, waarvan circa 100 op oproepbasis. Wilt u meer informatie over personen of over een van onze afdelingen, neemt u dan contact op met Youri Kiemeney (HR-manager) via youri.kiemeney@claus.nl.

Claus Group

Directie

Rick Claus

Directie

Jelrick Claus

HR Manager

Youri Kiemeney

Marketing Manager

Natasja van der Stelt

Sales Claus

Senior Accountmanager Events

Martine de Bruin

Accountmanager Events

Lisa Kuijer

Accountmanager Events

Sjors Roeleveld

Claus

General Manager

Ellen van Wittmarschen

Assistent General Manager

Robin Harting

Operationeel Manager

Simone Lijdens

Facilitair Manager

Koen Pijnaker

Hoofd Technische Dienst

Fred Blonk

Courtyard by Marriott Amsterdam Airport

General Manager

Martijn Beekhuis

Reservations & Banquet Sales Coördinator

Lindsay Freijer

Operations Manager

Charith Perera

Hoofd Technische Dienst

Sebastiaan Muller

Drag