023 556 00 50

Claus Company strijdt om titel 'Beste Onderneming van Noord-Holland 2021'

08 apr 2021

Claus Company is genomineerd als 'Beste Onderneming van Noord-Holland 2021' en strijdt op 20 mei 2021 tegen negen andere finalisten in de categorie Grootbedrijf. ,,We zijn ontzettend trots op deze nominatie en gaan uiteraard voor de hoofdprijs!", aldus CEO Rick Claus.
Bekijk hieronder de bedrijfsimpressie van Claus Company.

Jurybezoek

Het jurybezoek vond digitaal plaats op 7 april jl. waarbij Claus Company werd vertegenwoordigd door de drie directieleden en de general managers van de locaties. Tijdens het gesprek kwamen verschillende onderwerpen aan bod zoals de financiële cijfers, de visie en strategie, kennis van de markt, duurzaam ondernemen, personeelsbeleid en de impact van COVID-19.

OVNH

De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland is een erkenning voor ondernemerschap in de provincie en vindt dit jaar voor de veertiende keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn de drijvende kracht van de economie. In de overige categorieën MKB Midden, MKB Klein en De Belofte zijn nog 23 andere ondernemingen genomineerd.

Drag