023 556 00 50

Claus Company winnaar Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2019

17 dec 2019

Claus Company is bekroond met de titel Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2019. De prijs is uitgereikt door de Haarlemmermeerse wethouder en juryvoorzitter Ap Reinders tijdens het MeerBusiness Ondernemersgala. Directeur Rick Claus nam deze prijs in ontvangst.

"een bekroning op het verleden en een motivatie naar de toekomst"

De jury heeft goed onderzoek gedaan naar alle genomineerden en is langsgekomen op de locaties voor een presentatie. Bij Claus Company werd de jury ontvangen door de directie en general managers van Claus, Courtyard by Marriott Amsterdam Airport en Papa’s Beach House. Rick Claus: “Voor ons is het winnen van de prijs een bekroning op het verleden en een motivatie naar de toekomst.”

dertiende uitreiking

De prijs werd voor de dertiende keer uitgereikt. De andere genomineerden waren Hartgerink & Klomp, QTC Recruitment en MNP Flowers.

De deskundige jury bestond uit Ap Reinders (wethouder Economie & Ondernemerschap en juryvoorzitter), Susan van Os (Gopisingh Van Os Notarissen), Mieke Millenaar (directeur/eigenaar Millenaar Adviesgroep), Christian Hartsuiker (advocaat en bestuurder SWDV advocaten), Lex Vonk (directeur AM match), Camiel Lokkerbol (partner bij JAN© Accountants & Belastingadviseurs B.V.), Ard van Berkel (manager Grootzakelijk bij Rabobank Regio Schiphol), Paul van den Brink (directeur Master Totaalinrichting B.V. en winnaar in 2014) en Dick Hulsebosch (voorzitter Haarlemmermeers Ondernemers Platform).

Drag