023 556 00 50

The Patio en The Farmhouse in Claus nu officiële trouwlocaties

15 feb 2021

Sinds deze week zijn de eventruimtes The Patio en The Farmhouse in Claus officiële trouwlocaties in de Gemeente Haarlemmermeer. Met deze overeenkomst is het voor bruidsparen een sneller en prettiger traject zonder administratieve handelingen en -kosten. De afgelopen jaren zijn er al meerdere huwelijken voltrokken in Claus. Ook voor dit jaar staan er al een aantal huwelijksvoltrekkingen gepland.

Authentieke locatie

The Patio bevindt zich op de oude binnenplaats van de Mentzhoeve boerderij en is een ruime zaal met natuurlijk daglicht door het glazen dak, een verticale tuin met echte planten en een buitenterras. The Farmhouse was vroeger een van de stallen van de Mentzhoeve boerderij en is een intieme en karakteristieke ruimte door het hoge dak en de authentieke balken. De zaal heeft een eigen terras waar ook de ceremonie kan plaatsvinden. The Farmhouse grenst aan The Patio, waardoor de zalen ook gecombineerd gebruikt kunnen worden.

Persoonlijke aandacht

Sandra van den Hurk, sales manager events bij Claus: “Wij geven persoonlijke aandacht aan de wensen van bruidsparen rondom deze dag én zorgen voor een vlekkeloze uitvoering hiervan. Van een intieme ceremonie naar een diner op maat met afsluitend een spetterend, groots en meeslepend feest!” Claus ontving recent nog een compliment van een bruidspaar dat afgelopen oktober in Claus is getrouwd: “Wij hebben een fantastische dag gehad, woorden schieten tekort. Erg fijn dat, ondanks alle last-minute corona maatregelen, we het feest door konden laten gaan zonder nog verder te hoeven schrappen in onze gastenlijst. Wij hebben onze droom-dag gehad.” - Linda & Frank

Trouwen aan de rand van het Haarlemmermeerse bos

The Patio en The Farmhouse zijn gelegen in Claus aan de Bosweg in Hoofddorp, aan de rand van het Haarlemmermeerse Bos. Claus is onderdeel van Claus Park Collection, waar ook de officiële trouwlocatie Papa’s Beach House en het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel onder vallen. Het hotel beschikt over mooie bruidssuites en er zijn diverse combinatie-arrangementen mogelijk.

Drag