023 556 00 50

Romantische trouwlocatie

Onze officiële trouwlocatie in de oude Mentzhoeve boerderij staat garant voor een onvergetelijke indruk. Elke ruimte beschikt over een eigen sfeer en karakter en kan volledig naar wens aangekleed en ingedeeld worden. Claus biedt bruidsparen de mogelijkheid om hun droomhuwelijk te verwezenlijken.

The Patio

Op de oude binnenplaats van de Mentzhoeve boerderij bevindt zich The Patio. Een ruime zaal met natuurlijk daglicht door het glazen dak. De verticale tuin met echte planten zorgt voor het buitengevoel binnen tijdens jullie trouwdag.

Bekijk The Patio

The Farmhouse

Voor een intieme huwelijksdag is The Farmhouse de perfecte zaal. Het is een karakteristieke ruimte met een hoog dak en authentieke balken en heeft een eigen terras met Zuid-Afrikaanse Braai BBQ. Het terras is ook voor een winterse bruiloft ideaal door de romantische verlichting en vuurtafels.

Bekijk The Farmhouse

Stay the night

Onze prachtige bruidssuite zorgt voor de finishing touch van jullie trouwdag. Met 260 kamers hebben ook vrienden en familie de mogelijkheid om te overnachten in het naastgelegen 4* Courtyard by Marriott hotel.

Bekijk de kamers
Martine de Bruin Senior Accountmanager Events

Ja, ik wil bij Claus trouwen

Drag